NOVICE

Stvari počakajo, trenutki gredo mimo

Ne, tole simpatično bitje na fotografiji ni nov član naše ekipe. Je pa prav v času pred poletjem velik navdih. Zakaj? 

Za čuteče živali je znano, da živijo v trenutku. Ko tekajo za žogo, ne razmišljajo, da jim bo igračo že čez nekaj minut lastnik vzel ali pa jim bo padla v odtok. Ko se hladijo v senci, ne razmišljajo o sporočilih, na katere morajo odgovoriti, o nalogah, ki jih morajo dokončati, in o tem, kje se nahajajo in kaj počnejo njihovi facebook in instagram prijatelji. Ko mažejo slastno konzervo, se ne sprašujejo, koliko kalorij ima in kako se bo ta maščoba poznala na bokih. Zmažejo do konca in se še pol ure po tem veselo oblizujejo. Nimajo izdelanih planov za čez vikend in ne razmišljajo o tem, kdaj bodo našli čas za telovadbo. Ko jim ustreza, pa naredijo najboljšega “psa navzdol” in “psa navzgor”, kar ste jih kdajkoli videli.  
Živali samo so.  
Točno to želimo vam čez poletne počitnice. Da bi našli trenutke, ko bi samo bili. V senci ali na soncu, ob tekanju za žogo v plitvini peščene plaže ali pa ob obračanju pleskavic na žaru. Morda celo v potu svojega obraza med sprehodom na kakšen bližnji ali bolj oddaljeni hrib. Ali pa ob branju priljubljenih knjig in revij.  

Če boste zabeležili kakšen "odštekan" poletni trenutek na svojem fotoaparatu ali telefonu, pa ga le delite z nami! Za najboljše fotografije smo pripravili praktično nagrado - poletno brisačo, ki vam bo za trenutke, ko samo boste, prav prišla. Kako to naredite? Objavite fotografijo na Instagramu in označite #kliping_slo ali @Kliping_slo. Vabljeni k sodelovanju v nagradni igri!